Για την Επιχείρηση

Σας προσφέρουμε μια Διεθνή Παρουσία για την επιχείρησή σας, αν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης και θέλετε να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας, θέτοντας την επιχείρησή σας στον παγκόσμιο χάρτη.

 

Κάντε την επιχείρησή σας παγκόσμια

Είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης και θέλετε να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας, θέτοντας την επιχείρησή σας στον παγκόσμιο χάρτη;

Είτε είστε στην αρχή είτε λειτουργείτε χρόνια, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται, μπορείτε να έχετε δικό σας μοναδικό αριθμό ΗΠΑ / Καναδά / Ηνωμένου Βασιλείου ή μπορείτε να επιλέξετε από τη λίστα διαθέσιμων χωρών για να λάβετε τον Αριθμό / Αριθμούς σας. Δημοσιεύστε τους αριθμούς σας στον ιστότοπο σας ή διανείμετε στους πελάτες σας. Η υπηρεσία μας θα επιτρέψει στους πελάτες σας να επικοινωνήσουν μαζί σας, ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας, καλώντας τον τοπικό αριθμό στη χώρα. Φανταστείτε ότι πάντα ονειρευόσασταν να  έχετε πελάτες από Αγγλία, ενώ ζείτε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα. Τώρα απλά αγοράστε έναν αριθμό Αγγλίας και δημοσιεύστε τον αριθμό στον ιστότοπο σας και όλοι οι άνθρωποι στην Αγγλία θα μπορούν να σας καλέσουν απευθείας στον αγγλικό αριθμό σας, θα λάβετε κλήσεις οπουδήποτε στον κόσμο και αν βρίσκεστε. Σκεφτείτε το. Θα δείχνετε μια πραγματικά μεγάλη εικόνα της επιχείρησής σας και θα απολαμβάνετε τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες και οφέλη που προηγουμένως δεν ήταν εφικτά για μια μικρή επιχείρηση με μέτριο προϋπολογισμό. Ωστόσο, το μηνιαίο κόστος τηλεφώνου σας θα παραμείνει χαμηλό – ίσως ακόμη και λιγότερο από ό, τι πριν.
Οι εισερχόμενες κλήσεις μπορούν να δρομολογηθούν σε:

  •   Κινητό τηλέφωνο 3G ή 4G (με εγκατεστημένο SIP Client)
  •   Οποιαδήποτε γραμμή PSTN ή κινητή τηλεφωνική γραμμή GSM (ισχύει το ποσοστό προώθησης χαμηλής κλήσης, κάντε κλικ στην επιλογή Τιμές για έλεγχο)
  •   Οποιοδήποτε VoIP PBX
  •   Κάθε τηλεφωνική συσκευή VoIP όπως (Grandstream, Yealink, Fanvil, Cisco)