ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

 

Το VOIP (Voice over Internet Protocol) είναι μία τεχνολογία που επιτρέπει στους χρήστες του να κάνουν κλήσεις χρησιμοποιώντας το ευρυζωνικό διαδίκτυο και όχι το συμβατικό ή αναλογικό τηλεφωνικό σύστημα. Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε τηλεφωνικό σύστημα VoIP, βασικά χρησιμοποιείτε το Internet για να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις. Η χρήση ενός συστήματος VoIP έχει πολλά οφέλη για πολλές επιχειρήσεις.

Γιατί net2voip ;

Ευελιξία

Το σύστημα VoIP θα σας επιτρέψει  να αποκτήσετε τον δικό σας αριθμό VoIP, οπότε δεν έχει σημασία πού ταξιδεύετε, αρκεί να έχετε σύνδεση Internet υψηλής ταχύτητας, μπορείτε να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις στον ίδιο αριθμό.

Πολυλειτουργικό

Εκτός από την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων, μπορείτε επίσης μέσω του vPBX να έχετε IVR menu, τηλεφωνητή, αναμονή κλήσεων, video κλήσεις,  μουσική κατά την αναμονή, ηχογράφηση κλήσεων, video κλήσεις.

Εξοικονόμηση χρημάτων

Το κόστος χρήσης ενός τηλεφώνου VoIP είναι πολύ φθηνότερο από τη χρήση ενός συμβατικού τηλεφώνου.
Η πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων προς το εξωτερικό είναι επίσης φθηνότερη όταν χρησιμοποιείτε πάροχο VoIP.

Φορητότητα

Η ευκολία και η άνεση που παρέχονται από ένα τηλεφωνικό σύστημα VoIP είναι οτι έχετε διαθέσιμη την τηλεφωνική σας γραμμή όπου και να βρίσκεστε, σε οποιαδήποτε χώρα. 

Κάντε την επιχείρησή σας παγκόσμια

Είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης και θέλετε να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας, θέτοντας την επιχείρησή σας στον παγκόσμιο χάρτη;

Είτε είστε στην αρχή είτε λειτουργείτε χρόνια, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται η επιχείρηση, μπορείτε να έχετε δικό σας μοναδικό αριθμό ΗΠΑ / Καναδά / Ηνωμένου Βασιλείου ή μπορείτε να επιλέξετε από τη λίστα διαθέσιμων χωρών για να λάβετε τον αριθμό ή τους αριθμούς σας. Η υπηρεσία μας θα επιτρέψει στους πελάτες σας να επικοινωνήσουν μαζί σας, ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας, καλώντας τον τοπικό αριθμό στη χώρα. Φανταστείτε ότι πάντα ονειρευόσασταν να  έχετε πελάτες από Αγγλία, ενώ ζείτε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα. Τώρα απλά αγοράστε έναν αριθμό Αγγλίας και οι πελάτες ή συνεργάτες σας στην Αγγλία θα μπορούν να σας καλέσουν απευθείας στον αγγλικό αριθμό σας. Σκεφτείτε το. Θα δείχνετε μια πραγματικά μεγάλη εικόνα της επιχείρησής σας και θα απολαμβάνετε τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες και οφέλη που προηγουμένως δεν ήταν εφικτά για μια μικρή επιχείρηση. Ωστόσο, το μηνιαίο κόστος τηλεφώνου σας θα παραμείνει χαμηλό – ίσως ακόμη και λιγότερο από ό, τι πριν.

Οι εισερχόμενες κλήσεις μπορούν να δρομολογηθούν σε:
  •   Smartphone 3G ή 4G ( με εγκατεστημένο softphone app )
  •   Οποιαδήποτε γραμμή PSTN ή κινητή τηλεφωνική γραμμή GSM (ισχύει το κόστος προώθησης, δείτε εδώ τα κόστη κλήσεων )
  •   Οποιοδήποτε VoIP PBX ( τηλεφωνικό κέντρο )
  •   Κάθε τηλεφωνική συσκευή VoIP . Δείτε εδώ τις συσκευές μας.