Για το σπίτι

VoIP για το σπίτι
Η επανάσταση του VoIP βρίσκεται πραγματικά σε εξέλιξη και εκατομμύρια νοικοκυριά έχουν ήδη μεταβεί στη νέα τεχνολογία, ενώ καταργούν τα σταθερά τους.
Όταν πρόκειται για την αντικατάσταση των σταθερών με το VoIP, οι καταναλωτές συχνά διστάζουν επειδή δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία ή επειδή το σταθερό τους τηλέφωνο τους εξυπηρετεί καλά μέχρι τώρα.

Το VoIP είναι φθηνό

Μπορεί να γνωρίζετε ότι το VoIP είναι φθηνό αλλά όχι γιατί. Για ένα πράγμα, το VoIP δεν απαιτεί τη δική του ξεχωριστή υποδομή όπως το αναλογικό. Οι φωνητικές κλήσεις μεταδίδονται απλά μέσω των ίδιων δικτύων του Internet. Αυτό σημαίνει ότι ο καταναλωτής δεν χρειάζεται να επενδύσει σημαντικά κεφάλαια για την τοποθέτηση τηλεφωνικών γραμμών σε κάθε σπίτι.

 

Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε συσκευή από οπουδήποτε

Σας προσφέρουμε εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση κλήσεων από έναν υπολογιστή, ένα κινητό τηλέφωνο smartphone ή απο ένα tablet. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνεχίσετε να πραγματοποιείτε κλήσεις ακόμη και αν ταξιδεύετε και άλλα άτομα μπορούν να επικοινωνήσουν με εσάς ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Μπορείτε να πάρετε μαζί σας ένα φορητό ακουστικό USB, συνδέστε το στον υπολογιστή και καλέστε τους φίλους, συνεργάτες ενώ κάθεστε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας. Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας για να πραγματοποιήσετε κλήσεις χρησιμοποιώντας τον ίδιο αριθμό VoIP.  Καταργήστε την προώθηση κλήσεων ή την αγορά προπληρωμένης κάρτας όταν ταξιδεύετε διεθνώς.

Η μετακόμηση δεν είναι πλέον μια ταλαιπωρία

Όποιος έχει αλλάξει μια σταθερή γραμμή από το ένα σπίτι στο άλλο, γνωρίζει πόσο πολύ χρόνο χρειάζεται. Με το VoIP, ο αριθμός τηλεφώνου δεν συνδέεται πλέον με μία μόνο συσκευή, κατοικία, γραμμή ή νοικοκυριό. Ο αριθμός τηλεφώνου VoIP συσχετίζεται με εσάς και το λογαριασμό σας. Όχι μόνο αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συσκευή με τον αριθμό σας, το κάνει επίσης βολικό εάν πρέπει να μετακινηθείτε σε όλη τη χώρα για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους. Σε αντίθεση με τα κινητά ή παραδοσιακά σταθερά, η λήψη του τηλεφώνου VoIP μαζί σας δεν απαιτεί τίποτα περισσότερο από την αποσύνδεσή του από το μόντεμ.

 

Ακόμη και για διεθνείς κλήσεις

Το Διαδίκτυο δεν γνωρίζει σύνορα και δεν αναγνωρίζει τα γεωγραφικά σύνορα. Η ίδια η έννοια των τοπικών, υπεραστικών ή διεθνών κλήσεων καθίσταται άνευ σημασίας όταν η φωνή μεταδίδεται μέσω του διαδικτύου. Ως επί το πλείστον, αυτό σημαίνει ότι οι κλήσεις σε άλλες χώρες δεν κοστίζουν πλέον υπερβολικά χρήματα. Στην πραγματικότητα, οι διεθνείς κλήσεις για VoIP κοστίζουν μάλλον όσο και οι τοπικές κλήσεις που χρησιμοποιούνται σε παραδοσιακά σταθερά.